Εμπειρία! Πικ νικ στο Αρχαίο Στάδιο Δωδώνης -Τι περιλαμβάνει, τι λένε οι διοργανωτές

Πηγή: www.iefimerida.gr

Το ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival, ένας από τους πιο αγαπημένους θεσμούς στην πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης ταξιδεύει στην Ήπειρο.

Επειτα από κάλεσμα του Φεστιβάλ της Δωδώνης και για δύο μοναδικές ημέρες αλλάζει σε ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival Dodoni με το Αρχαίο Στάδιο Δωδώνης να γεμίζει με μουσικές και ταινίες.

Σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή, όλοι οι επισκέπτες θα συμμετέχουν στη δημιουργία ενός μεγάλου Πικ Νικ, το οποίο συνοδεύουν συναυλίες ανερχόμενων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων της περιοχής, καθώς και προβολές, στο ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο θερινό σινεμά, που θα φιλοξενήσει ο χώρος του Αρχαίου Σταδίου.

Όσοι βρεθούν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Δωδώνης στις 7 και 8 Αυγούστου, πέρα από τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν πάντα οι πιστοί «picnicers», θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κι ένα μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει με τις πιο φρέσκες μουσικές και θα συνεχιστεί με ταινίες μικρού μήκους από αγαπημένα Φεστιβάλ και δύο από τις πιο σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές του τελευταίου έτους.

Το πρόγραμμα του ΠΙΚ ΝΙΚ Urban Festival Dodoni:
Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

20.00 Doors Open_/ Προσέλευση κοινού

Live Acts: * Βασίλης Λαγδάς- Loop project * Primal & Ένα τσιγάρο στα μπάμ (ιιι cinema records) * Usurum

Screening: * Μαγνητικά Πεδία / Magnetic Fields

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

20.00 Doors Open_/ Προσέλευση κοινού

Live Acts: * Ασυμάζευτοι * Μπούγιο and Dirty Johnny

Screening: * Ασπρο Πάτο /Another RoundΓια πικ νικ στην Αρχαία Δωδώνη, φωτογραφία shutterstockΠηγή: iefimerida.gr – Εμπειρία! Πικ νικ στο Αρχαίο Στάδιο Δωδώνης -Τι περιλαμβάνει, τι λένε οι διοργανωτές – iefimerida.gr