ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ ΑΕ

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τα δύο εργοστάσια (Περιβλέπτου & Καλπακίου) παράγουν εμφιαλωμένα νερά και αναψυκτικά , το τρίτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Ιωαννίνων και παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, βρίσκεται στους Καλιάνους Κορινθίας και παράγει εμφιαλωμένα νερά.
Τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά «Βίκος», «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» και «ὐάς» εμφιαλώνονται στις ομώνυμες πηγές, στα εργοστάσια Περιβλέπτου, Καλπακίου και Καλιάνων αντίστοιχα, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι και χωρίς να υφίστανται καμία επεξεργασία , από την άντληση έως και τη διάθεση του προϊόντος στον τελικό καταναλωτή. Το 2014, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος», τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό
Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά HACCP (πρότυπο Codex Alimentarius 2003), ISO 9001/2008, κατά ISO 14001/2004, κατά IFS/Ver. 6: April 2014 και κατά OHSAS 18001:2007. Όλες οι πιστοποιήσεις δόθηκαν από το διεθνή φορέα πιστοποίησης Lloyd’s Register.

Ωράριο Λειτουργίας

Ώρες Λειτουργίας γραφείων 08:00 -16:00
Οδηγίες Πρόσβασης