Δημιουργία Προσωπικής Σελίδας

 

Χρησιμοποιώντας το θέμα μας για την επιχείρησή σας, δίνετε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων.

 

Όταν ο πελάτης επιλέξει την κατηγορία που του ταιριάζει, θα μπορέσει να διαλέξει ανάμεσα στα προϊόντα της, διαβάζοντας την περιγραφή του κάθε ενός από αυτά και βλέποντας την τιμή τους.

 

Οι επισκέπτες της σελίδας σας θα μπορούν να διαβάσουν πληροφορίες για την επιχείρησή σας, τρόπους για να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας, το ωράριό σας, συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, τα social media σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα παρακάτω links. Περιηγηθείτε στα templates των θεμάτων μας, ανάλογα με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε:

Αποκτώντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία, θα έχετε πρόβαση σε ένα από τα ειδικά διαμορφωμένα template themes μας για το WordPress, ώστε η μορφή της σελίδας σας να παραπέμπει σε αυτή των παραπάνω custome made pages. Προσαρμόστε το περιεχόμενο της σελίδας, τοποθετώντας τα κείμενα και τις εικόνες σας, και θα μπορείτε να αναδείξετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας online!